Keittokirja

rt_osio_keittokirja_marko_myllyaho

Keittokirjamme sisältää noin 2 000 reseptiä ja muita ruokaisia vinkkejä. Lue myös juhlien ruokaperinteistä ja poimi ideoita arkeen. Ruokaohjeita voi hakea ruokaryhmän, ruokalajin ja erityisruokavalioiden perusteella.

Talven makuja

Kalevalan päivä juhlistaa ruokakulttuuriamme

Kalevalan päivä juhlistaa ruokakulttuuriamme

Kalevalan päivää vietetään helmikuun 28. päivä, jolloin juhlitaan kansalliseepostamme Kalevalaa sekä suomalaista kulttuuria. Kalevalan päivällä ei ole varsinaista nimikkoruokaa, mutta monet perinteiset ruuat sopivat hyvin juuri suomalaisen ruokakulttuurin juhlistamiseen.

Lue lisää

Juuressesongin kunniaksi

Juuressosekeitto
Muita makupaloja
Pääsiäinen herättää kevääseen

Pääsiäinen on kristikunnan suurin ja vanhin juhla. Pääsiäisenä juhlistetaan myös kevättä ja heräävää luontoa. Maljakoita koristavat pajunkissat ja narsissit, ja raeruohon sekaan laitetaan pieniä tipuja symboloimaan uutta elämää ja alkua.

Lue lisää

Kohti kevättä

Sesonkien ja juhlien herkut
Marjat piristävät sydäntalven aterioita

Nyt on oikea aika hyödyntää monipuolisesti kesän mittaan pakastimeen säilöttyjä marjoja. Myös kaupan pakastealtaasta löytyy runsas valikoima marjoja, joilla voi tuoda väriä sydäntalven aterioille.

Lue lisää

Marjoja aamusta iltaan

Tilastoja - Tietohaarukka
Sesonkien ja juhlien herkut

Ruokavuottamme rytmittävät raaka-aineiden sesongit, vuotuisjuhlat sekä ihmisen elämänkaaren etapit, joita juhlistetaan hyvällä ruualla. Vuotta höystävät myös rennot illanistujaiset perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa.

Lue lisää

Sesongin herkut

Sesonkien ja juhlien herkut
Tee arjesta juhlaa!

Kuka väittää, että arjen pitää olla harmaata ja tylsää? Päivän piristys on maukas ruoka mukavassa seurassa.

Lue lisää

Viihdytään yhdessä

Ideoita arkeen