Keittokirja

rt_osio_keittokirja_marko_myllyaho

Keittokirjamme sisältää noin 2 000 reseptiä ja muita ruokaisia vinkkejä. Lue myös juhlien ruokaperinteistä ja poimi ideoita arkeen. Ruokaohjeita voi hakea ruokaryhmän, ruokalajin ja erityisruokavalioiden perusteella.

Syyskesä kielellä

Pihlajanmarjagraavattu lahna

Pihlajanmarjagraavattu lahna

Hapokas pihlajanmarja sopii mainiosti graavaukseen. Kokeile myös muille kaloille!

Lue lisää

Grillissä paahtuen

Grillikylki

Grillikylki

Grillikylki eli ribsit kypsyvät mehevästi kauttaaltaan, kun ne ensin keitetään mausteliemessä ja lopuksi otetaan pinnat tirisevässä grillissä.

Lue lisää

Marjat talteen

Karviaismarjachutney

Karviaismarjachutney

Marjojen monipuolista käyttöä lisää lihan ja kasvispadan kylkeen mainiosti istuva voimakkaanmakuinen karviaischutney.

Lue lisää
Muita makupaloja
Barbeque-kastike

Tuhti, chilin ja valkosipulin piristämä grillauskastike käy niin lihan kuin kasvisten kytipojaksi.

Lue lisää

Piristystä

Luonteikas pihlajanmarja sopii syksyiseen keittiöön

Syyskuu on pihlajanmarjojen keruuaikaa. Karvaaksi haukutut pihlajanmarjat jäävät suotta usein lintujen ruuaksi. Niiden hienostunut maku täydentää mainiosti monia syksyn herkkuja.

Lue lisää

Sesonki vaikuttaa

Tilastoja - Tietohaarukka
Syksy korjaa sadon talteen

Syksyllä kaikkea on yllin kyllin. Kesän ja syksyn maut tallennetaan pulloihin, pusseihin ja purnukoihin. Kaapit täyttyvät hilloista, mehuista, kuivatuista tuotteista ja pakasteista.

Lue lisää

Sesongin herkut

Sesonkien ja juhlien herkut
Hunaja yhdistää luontoon ja hoitaa flunssaa

Kiinnostus mehiläisten hoitoon on lisääntynyt viime vuosina, ja kaupunkeihin ja pihapiireihin on ilmestynyt surisevia mehiläispesiä. Suomessa on noin 48 000 tuottavaa mehiläispesää.

Lue lisää

Pölyttäjät kunniaan

Tilastoja - Tietohaarukka