Keittokirja

rt_osio_keittokirja_marko_myllyaho

Keittokirjamme sisältää noin 2 000 reseptiä ja muita ruokaisia vinkkejä. Lue myös juhlien ruokaperinteistä ja poimi ideoita arkeen. Ruokaohjeita voi hakea ruokaryhmän, ruokalajin ja erityisruokavalioiden perusteella.

Juuressesongin kunniaksi

Gulassikeitto
Muita makupaloja
Nauti ruuasta

Hyvä ruoka on maukasta ja värikästä. Anna aikaa yhdessä syömiselle aina kun mahdollista. Samalla tulee helpommin huomioitua ruuan laatu sekä hoidettua henkistä hyvinvointia!

Lue lisää

Ruokailoa

Ruokaketju - ruuan matka pellolta pöytään
Pääsiäinen herättää kevääseen

Pääsiäinen on kristikunnan suurin ja vanhin juhla. Pääsiäisenä juhlistetaan myös kevättä ja heräävää luontoa. Maljakoita koristavat pajunkissat ja narsissit, ja raeruohon sekaan laitetaan pieniä tipuja symboloimaan uutta elämää ja alkua.

Lue lisää

Pääsiäisväriä

Sesonkien ja juhlien herkut
Häissä kestitään ystäviä ja sukua

Avioliitton solmimista on kautta aikain juhlistettu kestitsemällä ystäviä ja sukulaisia.

Lue lisää

Häissä kestitään

Sesonkien ja juhlien herkut