Keittokirja

rt_osio_keittokirja_marko_myllyaho

Keittokirjamme sisältää noin 2 000 reseptiä ja muita ruokaisia vinkkejä. Lue myös juhlien ruokaperinteistä ja poimi ideoita arkeen. Ruokaohjeita voi hakea ruokaryhmän, ruokalajin ja erityisruokavalioiden perusteella.

Kevät kutkuttaa

Pääsiäinen herättää kevääseen

Pääsiäinen herättää kevääseen

Pääsiäinen on kristikunnan suurin ja vanhin juhla. Pääsiäisenä juhlistetaan myös kevättä ja heräävää luontoa. Maljakoita koristavat pajunkissat ja narsissit, ja raeruohon sekaan laitetaan pieniä tipuja symboloimaan uutta elämää ja alkua.

Lue lisää

Tarjoiltavaa kevätpöytään

Appelsiinipavlova
Muita makupaloja
Vappu tuo kevään kielelle ja mielelle

Nakit, munkit ja sima - ainakin nämä iloisen vappujuhlan ainekset löytyvät useimpien suomalaisten vapusta.

Lue lisää

Kohti vihreää

Sesonkien ja juhlien herkut
Äitienpäivänä kahvitetaan äiti-ihmisiä

Toukokuun toisena sunnuntaina hemmotellaan äitejä.

Lue lisää

Valkovuokkoja

Sesonkien ja juhlien herkut
Sesonkien ja juhlien herkut

Ruokavuottamme rytmittävät raaka-aineiden sesongit, vuotuisjuhlat sekä ihmisen elämänkaaren etapit, joita juhlistetaan hyvällä ruualla. Vuotta höystävät myös rennot illanistujaiset perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa.

Lue lisää

Sesongin herkut

Sesonkien ja juhlien herkut
Ylös, ulos ja piknikille

Mikä onkaan mukavampaa kuin lähteä eväiden kanssa luontoon hyvässä seurassa.

Lue lisää

Viihdytään yhdessä

Sesonkien ja juhlien herkut