Seminaari: Vastuullinen pakkaaminen ruokatuoteketjussa

28.09.2018
Ruokaketjun ja pakkaamisen asiantuntijoille suunnatussa tilaisuudessa kuullaan puheenvuoroja vastuullisen pakkaamisen mahdollisuuksista. Uudet teknologiat, kehittyvä biotalous, sääntely, ympäristönäkökulmat ja kiertotalous muuttavat pakkaamisen kenttää. Minkälaisia innovaatioita ja ”draivereita” ruokatuotteiden pakkaamisessa nähdään?

Tilaisuudessa kuulemme mm. mitä vastuullinen pakkaaminen on raaka-aineen, pakkausvalmistajien, kaupan ja kuluttajien näkökulmasta. Ja miten pakkausta voidaan käyttää tuotteen vetovoimaisuuden lisäämiseen  vastuullisuuden näkökulmasta sekä minkälaisia mahdollisuuksia uudet materiaalit tarjoavat pakkaamisessa. Keskustelemassa edustajat SOK:lta, Huhtamäeltä, Valiolta, Atrialta ja Metsä Boardilta.

keskiviikkona 10.10.2018, klo 8.30-11.00 Donator-sali, Kasarmikatu 23, Helsinki

Ohjelma täällä

Ilmoittautumiset osoitteeseen seminaari@pefc.fi.
HUOM! Enää vain muutamia paikkoja jäljellä!

Tervetuloa aamupalalle klo 8.30 alkaen!
Ohjelma alkaa klo 9.00.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä PEFC Suomi ja Ruokatieto