Ruokatiedon uutisarkisto kattaa lähes 20 vuotta

Ruokatieto, Jussi Ulkuniemi
Ruokatiedon uutisia julkaistiin vuosina 1996 - 2014. Uutistoimitus tuotti uutisia ruuasta, ruokakulttuurista ja ruokaketjun vastuullisuuden kehityksestä. Materiaali on vapaasti käytettävissä lähde mainiten.

Uutispalvelu perustettiin vuonna 1996 tuolloin Maatalousalan tiedotuskeskuksen nimellä toimineen Ruokatiedon yhteyteen. Myöhemmin se tunnettiin myös Finfoodin uutisina ja lopulta Ruokatiedon uutisina.

Päivän uutiskooste lähetettiin  arkipäivisin ensin faksilla, sitten sähköpostilla ja RSS-syötteenä noin 5 000 tilaajalle. 2010-luvulla uutisia saattoi seurata myös yhteisömedioissa facebookissa ja twitterissä. 

Ruokatiedon uutiset oli koko toimintansa ajan julkisesti rahoitettu viestintäkanava ruoka-alan uutisille ja kehitykselle. Ainutlaatuisesta uutisarkistosta löytyykin hakutoiminnon avulla tuhansia oman aikansa ruokaa ja ruokakeskustelua kuvaavia juttuja vuosien varrelta. 

Ajantasalle uutiskirjeellä

Ruokatiedon uusista hankkeista kerrotaan nyt tiedotteissa ja tuoreessa uutiskirjeessä. Tilaa uutiskirje vasemmasta reunasta! 

Kiinnostavia ruoka-aiheita nostamme esiin myös Ruokatiedon facebookissa ja twitterissä sekä Ruokavisan instagramissa. 

 

Kuva: Ruokatieto/Jussi Ulkuniemi