Aurinkoinen kalakeitto

1 l kalalientä
200 g ahvenfileitä
200 g kuhafileitä
100 g savusiikaa
4 perunaa kuorittuna
pala (70 g) kyssäkaalia
1 ( 70 g) nauris
0,75 tl suolaa
0,5 tl valkopippuria
0,5 tl kurkumaa
nippu ruohosipulia
maustefenkolia

Kuori ja paloittele juurekset. Paloittele kalafileet ja perkaa savukala ruodottomaksi.

Keitä juurekset kypsiksi suolalla ja valkopippurilla maustetussa kalaliemessä. Lisää kalapalat keittoon, ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää lopuksi kurkuma, pilkottu ruohosipuli ja fenkoli. Tarjoa kalakeitto ruisleivän kera.

Ruokaryhmä: 
Pääruuat
Ruokalaji: 
Kala- ja äyriäisruuat, Keitot, Keitot
Erityisruokavalio: 
Laktoositon, Maidoton, Munaton