Broileriquesadillat

Helpot broileriquesadillat sopivat hyvin pieneksi iltaruoaksi vihersalaatin kanssa. Tarjoile salsan ja ranskankerman kanssa.

2 rkl rypsiöljyä
300 g maustamattomia broilerin rintafileitä suikaloituna
1 keltasipuli hienonnettuna
1 punainen paprika pikkusormen pituisina suikaleina
2 tl fajita-mausteseosta (tai paprikajauhe+chili+juustokumina-seosta)
4 dl juustoraastetta
8 tortillalättyä

Paista broilerisuikaleet öljyssä. Lisää joukkoon sipuli, paprika ja mausteet ja kuullota. Kaada seos kulhoon ja puhdista pannu.

Kokoa quesadilla puhtaalle pannulle. Laita alimmaiseksi yksi tortillalätty ja kaada sen päälle ¼ täytteestä ja juustoraasteesta ja viimeiseksi tortillalätty kanneksi. Paista molemmin puolin, kunnes juusto on sulanut. Tee yhteensä neljä quesadillaa. Jaa neljään osaan ennen tarjoilua.
 

Ruokaryhmä: 
Pääruuat
Ruokalaji: 
Liha- ja siipikarjaruuat
Erityisruokavalio: 
Munaton