Eväsmunakkaat

12 kappaletta

Pohjaan
4 munaa
2 dl ruokakermaa tai maitoa
4 rkl vehnäjauhoja
0,5 dl pakastepinaattia
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa

Täytteeseen
4 savusilakkaa
2 dl purjoa silputtuna
pala kesäkurpitsaa

Päälle
1 dl juustoraastetta

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sekoita munakkaan ainekset keskenään ja anna turvota hetki.

Jaa peratut savusilakat ja purjosilppu voidellun muffinipellin syvennyksiin. Kaada munakasseos päälle. Viipaloi kesäkurpitsasta ohut viipale jokaisen munakkaan päälle. Ripottele eväsmunakkaille juustoraastetta ja kypsennä uunissa noin 35 minuuttia.

Ruokaryhmä: 
Alkuruuat, Välipalat
Ruokalaji: 
Kala- ja äyriäisruuat, Kananmunaruuat
Erityisruokavalio: