Hirvenjauhelihapihvit

Ruokavisa, loppukilpailu, Vinkkilän koulu, kuva Jussi Ulkuniemi
Resepti on Vinkkilän koulun menusta Ruokavisan loppukilpailussa 2013.

300g hirvenjauhelihaa
½ sipuli
1 rkl korppujauhoja
1 kananmuna
4 siivua pekonia
1 mm timjamia
1 mm mustapippuria
suolaa

  1.  Hienonna sipuli ja pekonit.
  2.  Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua.
  3.  Muotoile taikinasta pihvit märillä käsillä.
  4.  Paista pihvit kuumassa pannussa voi-rypsiöljysekoitteessa.

Resepti: Vinkkilän koulu, Ruokavisan loppukilpailu 2013.

Ruokaryhmä: 
Pääruuat
Ruokalaji: 
Liha- ja siipikarjaruuat
Erityisruokavalio: 
Laktoositon, Maidoton