Hunajaiset rosmariinijuurekset

Ruokavisa, loppukilpailu, Vinkkilän koulu, kuva Jussi Ulkuniemi
Resepti on Vinkkilän koulun menusta Ruokavisan loppukilpailussa 2013.

2 porkkanaa
4 perunaa
½ lanttu
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
rosmariinia

  1. Pese, kuori ja pilko juurekset.
  2. Sekoita kulhossa juuresten joukkoon rypsiöljy, hunaja ja rosmariini.
  3. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Resepti: Vinkkilän koulu, Ruokavisa 2013.

Ruokaryhmä: 
Lisäkkeet
Ruokalaji: 
Kasvisruuat, Peruna- ja kasvislisäkkeet
Erityisruokavalio: 
Gluteeniton, Lakto-ovovegetaristinen, Laktoositon, Maidoton, Munaton