Juusto-vihannesleivät

6 annosta

1 pkt (270 g) tofua
1 rkl rosmariinia hienonnettuna
2 rkl rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
50 g paahdettuja auringonkukansiemeniä
100 g kevyttä yrttituorejuustoa
6 viipaletta ruispaahtoleipää
4 - 6 tomaattia viipaloituna
150 g kurkkua viipaloituna
2 - 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna

Koristeluun
salaatteja

Leikkaa tofu 12 viipaleeksi. Mausta tofu öljyllä, rosmariinilla, suolalla ja mustapippurilla.

Levitä tuorejuusto leiville ja ripottele auringonkukansiemenet päälle. Asettele leiville limittäin tofu-, tomaatti ja kurkkuviipaleet. Ripottele ruohosipulit pinnalle ja koristele salaatilla.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Ruokaryhmä: 
Välipalat
Ruokalaji: 
Täytetyt leivät
Erityisruokavalio: