Kalawrap

1 annos

1 ohut isohko rieska tai rullautuva revitty ruisleipä
margariinia
n. 1 dl kypsää kalaa pieneksi leikattuna tai haarukalla silputtuna ( valutettua purkkikalaa esim. muikkua, tonnikalaa, kylmä- tai lämminsavukalaa)
3 - 4 salaatinlehteä
pätkä kurkkua
(1 porkkana raastettuna)
0,5 - 1 dl raejuustoa
yrttejä, paprikaa tai chiliä

Sipaise leipä rasvalla ja levitä päälle salaatinlehdet sekä niiden päälle valitsemasi kala. Ripottele pinnalle raaste, raejuusto ja mausteita. Käännä leipä varovasti rullalle ja kietaise toiseen päähän lautasliina syömisen helpottamiseksi.

Jos teet ruuan neljälle, osta pussillinen marinoituja kirjolohisuikaleita ja paista ne pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä hetki ennen leiville jakamista.

Voit käyttää jääkaappimargariinin ja raejuuston asemesta esimerkiksi maustettua kevyttuorejuustoa.

Ruokaryhmä: 
Pääruuat, Välipalat
Ruokalaji: 
Helpot ja nopeat, Kala- ja äyriäisruuat, Täytetyt leivät
Erityisruokavalio: