Kasvis-juustomunakkaat

4      kananmunaa
3 rkl maitoa
2 rkl hienonnettua persiljaa
1 tl   suolaa
0,5 tl mustapippuria
1      sipuli
pieni pala purjoa
3 rkl rypsiöljyä
10    kirsikkatomaattia
50 g fetajuustoa
10    mustaa oliivia

Halkaise oliivit ja tomaatit. Leikkaa fetajuusto kuutioiksi. Hienonna sipuli ja purjo ja kuullota ne kevyesti pienessä määrässä rypsiöljyä. Riko kanamunat kulhoon ja lisää joukkoon maito, suola, pippuri ja hienonnettu persilja. Sekoita kevyesti, jotta kanamunien rakenne rikkoutuu. Voitele viisi pientä tai yksi isompi uunivuoka. Laita vuoan pohjalle tomaattia, sipulia, fetajuustoa ja oliivia. Kaada munamassa päälle ja paista 180 asteessa n. 10-15 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Ruokaryhmä: 
Alkuruuat, Iltapalat
Ruokalaji: 
Helpot ja nopeat, Kananmunaruuat, Kasvisruuat, Ohukkaat ja paistokset, Suolaiset piirakat ja pikkupurtavat
Erityisruokavalio: 
Gluteeniton