Kasvisraasteella täytetyt kolmioleivät (luomu)

8 viipaletta graham- (tai ruis)leipää *
8 (80g) salaatinlehteä *
4 (560g) tomaattia *
4 (260 g) porkkanaa *
Pala (10 cm, 75 g) kesäkurpitsaa *
1 rkl pestokastiketta *
1 rkl kermaviiliä tai jogurttia *
Mustapippuria * ja tuoretta basilikaa *

Tähdellä (*) merkityt on saatavilla luomuna.

Kuori ja raasta porkkanat ja kesäkurpitsa. Sekoita raasteeseen kermaviili, pestokastike ja mustapippuri. Levitä neljän leipäviipaleen päälle salaatinlehdet, tomaattiviipaleet, basilikanlehtiä ja raasteseosta. Paina toiset viipaleet päälle ja leikkaa kolmion muotoisiksi

Ruokaryhmä: 
Välipalat
Ruokalaji: 
Täytetyt leivät
Erityisruokavalio: 
Lakto-ovovegetaristinen