Kirjolohikierteet

Huom! Annos kahdelle

75 g kylmäsavustettuja tai tuoresuolattuja kirjolohiviipaleita
0,25 prk kermarahkaa
0,25 prk ranskankermaa
0,25 tl paprikajauhetta
0,5 tl sitruunapippuria
0,5 tl sokeria
2 tl sitruunamehua
1 pieni valkosipulinkynsi
1 rkl hienonnettua tilliä

Lado kalafileet limittäin folion päälle siten, että muodostuu tiivis levy. Sekoita kermarahkaan ranskankerma ja mausteet. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita. Levitä täyte kalalevylle ja kääri folion avulla tiiviiksi rullaksi. Laita rulla vähintään tunniksi pakastimeen, jotta se kovettuu ja on helppo leikata viipaleiksi. (Kirjolohirullan voi valmistaa jo hyvissä ajoin pakastimeen ja ottaa se sulamaan n. tuntia ennen tarjoilua)

Ruokaryhmä: 
Alkuruuat
Ruokalaji: 
Kala- ja äyriäisruuat
Erityisruokavalio: 
Gluteeniton