Omena-kaurapaistos mikrossa

omena, omenakaurapaistos, mikrossa
Tutun omena-kaurapaistoksen voi valmistaa myös käden käänteessä.

4 isoa omenaa
75 g margariinia
1 dl fariinisokeria
2 dl kaurahiutaleita
1 tl kanelia

Pese ja kuori omenat. Lohko mikronkestävään vuokaan. Sulata margariini kattilassa, lisää fariinisokeri, kaurahiutaleet ja kaneli. Sekoita tasaiseksi seokseksi.

Levitä kauraseos omenalohkojen päälle. Kypsennä kauraomenapaistosta mikrossa täydellä teholla 3 minuuttia. Tarjoa omena-kaurapaistos lämpimänä tai kylmänä vaniljakastikkeen kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Ruokaryhmä: 
Jälkiruuat, Välipalat
Ruokalaji: 
Hedelmä- ja marjajälkiruuat, Hedelmä- ja marjavälipalat, Helpot ja nopeat
Erityisruokavalio: 
Lakto-ovovegetaristinen, Munaton