Pinaatti-oliivipannukakku

noin 40 palaa

2,5 dl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
3 munaa
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
200 g tuoretta tai pakastettua pinaattia
1 dl oliiveja
2 dl juustoraastetta

Mittaa kulhoon puolet maidosta ja vatkaa joukkoon jauhot. Lisää loppu maito ja vatkaa joukkoon munat, suola ja pippuri. Hienonna pinaatti ja silppua oliivit ja yhdistä ne pannukakkutaikinaan. Sekoita joukkoon juustoraaste.

Kaada taikina voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun tai vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin keskiosassa 20 - 25 minuuttia. Paloittele kypsä pinaatti-oliivipannukakku sopiviksi suupaloiksi.

Ruokaryhmä: 
Alkuruuat, Leivonnaiset, Pääruuat
Ruokalaji: 
Kananmunaruuat, Kasvisruuat, Suolaiset piirakat ja pikkupurtavat
Erityisruokavalio: 
Lakto-ovovegetaristinen