5 annosta
10 paksua piparkakkua
Täytteeseen
1 tlk (2,5 dl) kinuskilla maustettua kuohukermaa
1 dl mustaherukkasosetta (pakaste, à 200 g)
Kastikkeeseen
mustaherukkasosetta
2 rkl siirappia
Vatkaa kinuskikerma kovaksi vaahdoksi. Sulata mustaherukkasose. Sekoita täytteen joukkoon huolimattomasti 2 rkl mustaherukkasosetta.
Aseta 5 piparkakkua annoslautasille. Pursota piparkakulle paksu rengas kinuskikermavaahtoa ja lusikoi keskelle mustaherukkasosetta. Paina toinen piparkakku täytteen päälle.
Pursota toinen kerros kinuskikermavaahtoa piparin päälle. Anna vetäytyä jääkaapissa ainakin 5 tuntia, kunnes pipari on lusikoitavan pehmeää.
Lusikoi lautaselle kastikkeeksi mustaherukkasosetta ja viiruta piparileivokset siirapilla.