Normaali versio

Rapea raparperipaistos

Raparperi, paistos, jälkiruoka
Raparperi tuo vaihtelua perinteiseen omenapaistokseen.

500 g raparperia
0,5 dl sokeria
2 tl kanelia

Muruseokseen
75 g margariinia
1 dl fariinisokeria
2 dl kaurahiutaleita
0,5 dl hasselpähkinärouhetta

Viipaloi raparperi paksuhkoiksi viipaleiksi. Lado laakeaan, voideltuun vuokaan ja ripottele pinnalle sokeria ja kanelia. Sulata margariini ja lisää muut aineet. Sekoita tasaiseksi.

Levitä muruseos raparperien päälle ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarkista, että raparperit ovat kypsiä. Tarjoa raparperipaistos vaniljajäätelön kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

 

Kuva: Kotimaiset Kasvikset ry.

Ruokaryhmä: 
Jälkiruuat
Ruokalaji: 
Ohukkaat ja paistokset
Erityisruokavalio: 
Lakto-ovovegetaristinen