Normaali versio

Rapea ruisleipäherkku

rapea ruisleipäherkku, lämpimät voileivät, kasvisruuat
Lämpimät kasvisleivät ovat nopea iltapala.

2 tomaattia
puolikas kesäkurpitsaa
1 pieni sipuli
2 revittyä ruisleipäpalaa
tuoretta timjamia
2 dl juustoraastetta

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Viipaloi tomaatit ja kesäkurpitsa. Kuori ja kuutio sipuli. Avaa ruisleivät ja ripottele näille neljälle pohjalle sipulikuutiot.

Asettele leiville limittäin tomaatti- ja kesäkurpitsaviipaleita. Ripota pinnalle timjamia ja juustoraastetta. Kuorruta uunissa noin 12 minuuttia ja tarjoa leivät lämpiminä.

 

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Kuva: Kotimaiset Kasvikset ry/Sanna Peurakoski

Ruokaryhmä: 
Välipalat
Ruokalaji: 
Täytetyt leivät
Erityisruokavalio: 
Lakto-ovovegetaristinen, Munaton