Samppanjamunat

samppanjamunat, munaruuat, alkupalat
Sanotaan, että samppanjan kanssa sopii mikä ruoka tahansa. Erityisen hyvin sen kanssa sopivat kuitenkin samppanjamunat.

4 munaa
4 rkl mätiä
tilliä

Keitä kananmunat pehmeiksi. Keittoaika on noin 4 - 5 minuuttia kiehuvassa vedessä, kun munat pannaan kylmään veteen ja 6 - 7 minuuttia jos munat pannaan kiehuvaan veteen kypsymään.

Nosta keitetyt munat munakuppeihin. Poista munan kärki. Kaiverra munan sisään pieni kolo. Täytä kolo noin ruokalusikallisella mätiä. Ripottele pinnalle tilliä. Tarjoile samppanjamunat alkupalaksi hyvän samppanjan kera.

Ruokaryhmä: 
Alkuruuat
Ruokalaji: 
Kananmunaruuat
Erityisruokavalio: 
Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton