Teerisuon lintupaisti

2 teertä
2 hapanta omenaa
300 g sianlihaa
1 sipuli
5 mustapippuria
10 katajanmarjaa
suolaa
n. 1 litra vettä

Pane kokonaiset omenat lintujen sisälle. Leikkaa sianliha haarukkapaloiksi. Kuori sipuli. Pane kaikki aineet pataan ja peitä melkein kokonaan vedellä.

Anna lintujen kypsyä 175 asteessa uunissa 2 - 3 tuntia. Kääntele lintuja pari kertaa paiston aikana. Irrota lihat linnusta.

Tarjoa lintupaisti karjalanpaistin tapaan. Tarjoa paistin lisäkkeenä keitettyä perunaa, salaattia ja mustaherukkahilloa.

Ohje: Jaakko Kolmonen

Ruokaryhmä: 
Pääruuat
Ruokalaji: 
Liha- ja siipikarjaruuat
Erityisruokavalio: 
Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton