Timjami-hunajaporkkanat Vantaankosken koulun tapaan

Ohje on Vantaankosken koulun kilpailumenusta Ruokavisan loppukilpailussa vuonna 2016.

n. 300-400g porkkanoita
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl tuoretta timjamia
suolaa ja mustapippuria

Pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
Pyörittele pestyt ja kuoritut porkkanat rypsiöljyssä ja hunajassa. Paista 225 asteessa n. 20min.
Ripottele timjami sekä suolaa ja pippuria. Paista vielä n. 10min.

Ohje: Vantaankosken koulu, Ruokavisa 2016

Ruokaryhmä: 
Lisäkkeet
Ruokalaji: 
Peruna- ja kasvislisäkkeet
Erityisruokavalio: 
Gluteeniton, Lakto-ovovegetaristinen, Laktoositon, Maidoton, Munaton