500 g nauta-sikajauhelihaa
3 viipaletta (1,5 dl) vaaleaa leipää raastettunaleipäraastetta
1 dl pestokastiketta
1 sipuli
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuna
0,5 dl hienonnettuja kapriksia
1 muna
0,5 tl musta- tai valkopippuria
Sekoita leipäraaste pestokastikkeeseen suuressa kulhossa ja anna seoksen turvota noin 5 - 10 minuuttia.
Hienonna sipuli ja kuullota halutessasi paistinpannulla tilkassa öljyä. Lisää sipuli, kananmuna, aurinkokuivatut tomaatit, kaprikset ja jauheliha leipäraaste-pestoseokseen, sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta lihapullia.
Paista lihapullat pannulla voissa kauniin ruskeiksi muutamassa erässä. Kastikkeeksi sopii valmis tomaattikastike. Tarjoa pastan ja tuoreen rucolan kanssa. Raasta annoksen päälle vielä halutessasi tuoretta parmesaania.