Normaali versio

Kevät juhlii tuoreita alkuja

ruokatieto, kevät, raaka-aine
Keväällä lautasella kohtaavat talven varastojen viimeiset makupalat ja uuden satokauden tuoreet maut.

Viimeisiä kevättalven pakkaspäiviä lämmittävät tuhdit padat. Jälkiruuaksi pyöräytetään piirakka, jonka täyteeksi laitetaan pakastimeen jääneitä marjoja. 

Ensimmäiset villivihannekset, nokkonen ja voikukka, herättelevät makuhermoja kesään. Pian puutarhoista korjataan raparperin hentoja varsia, ja innokkaat etsijät löytävät metsistä ensimmäiset korvasienet.

Ensimmäiset villivihannekset, nokkonen ja voikukka, herättelevät makuhermoja kesään.

Keväällä juhlitaan äitejä, vappua ja valmistuneita

Kevät on makeiden ja raikkaiden herkkujen juhlaa. Ensimmäiset rahkapiirakat ja -tortut nautitaan palmusunnuntain kunniaksi. Pääsiäisleivonnaisten jälkeen alkaa vapun odotus tippaleipineen ja rosetteineen. Alkukevään juhlakausi huipentuu äitienpäivään.

Kevät on makeiden ja raikkaiden herkkujen juhlaa.

Poimi listalta omat suosikkisi kevätkauden kotoisiin juhliin!

Pääsiäisen keikauskakku
Pääsiäistorttu
Rahkapiirakat
Juustotorttu
Appelsiinipavlova
Tippaleivät
Rosetit
Mansikalla juotettu suklaakakku
Rasvaton porkkana-mantelikakku