4 kananmunaa
3 rkl maitoa
2 rkl hienonnettua persiljaa
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1 sipuli
pieni pala purjoa
3 rkl rypsiöljyä
10 kirsikkatomaattia
50 g fetajuustoa
10 mustaa oliivia
Halkaise oliivit ja tomaatit. Leikkaa fetajuusto kuutioiksi. Hienonna sipuli ja purjo ja kuullota ne kevyesti pienessä määrässä rypsiöljyä. Riko kanamunat kulhoon ja lisää joukkoon maito, suola, pippuri ja hienonnettu persilja. Sekoita kevyesti, jotta kanamunien rakenne rikkoutuu. Voitele viisi pientä tai yksi isompi uunivuoka. Laita vuoan pohjalle tomaattia, sipulia, fetajuustoa ja oliivia. Kaada munamassa päälle ja paista 180 asteessa n. 10-15 minuuttia vuoan koosta riippuen.