Puolukkapiirakka

250 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
1,5 dl fariinisokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 dl grahamjauhoja
2 dl vehnäleseitä
1 tl soodaa
2 dl piimää
2 munaa

Täytteeseen
8 dl puolukoita
1 dl sokeria

Sekoita sulatettu rasva, sokerit ja jauhot sekä leseet murumaiseksi seokseksi. Ota 2 dl muruseosta erilleen. Lisää loppuun taikinaan sooda, piimä ja munat. Sekoita tasaiseksi.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Ripottele päälle marjat, sokeri ja erilleen otettu muroseos. Paista puolukkapiirakkaa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Ohje: Arktiset Aromit ry

Ruokaryhmä: 
Leivonnaiset
Ruokalaji: 
Makeat piirakat ja tortut
Erityisruokavalio: 
Lakto-ovovegetaristinen