© Ruokatieto Yhdistys ry 2022
Vanha Talvitie 2 A 16
(käynti kulmasta Työpajankadun puolelta)
00580 Helsinki
etunimi.sukunimi@ruokatieto.fi
1 tlk säilykepersikoita
1 litra vettä
4 dl neljän viljan hiutaleita
0,5 tl suolaa
1 appelsiini
2 rkl hunajaa tai sokeria
Kiehauta vesi. Sekoita joukkoon hiutaleet ja suola. Keitä 3 minuuttia välillä sekoittaen ja hauduta kannen alla 2 minuuttia. Valuta persikoista liemi ja paloittele ne pieniksi kuutioiksi. Leikkaa appelsiini pieniksi paloiksi ja lisää palat yhdessä persikkakuutioiden kanssa puuroon. Mausta aurinkoinen aamupuuro hunajalla.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Kuvalinkit
[1] https://www.ruokatieto.fi/keittokirja/ruokaohjeet/aurinkoinen-aamupuuro