Ruokatieto Yhdistys
Published on Ruokatieto Yhdistys (https://www.ruokatieto.fi)

Etusivu > Aurinkoinen aamupuuro > Aurinkoinen aamupuuro

Aurinkoinen aamupuuro [1]

1 tlk säilykepersikoita
1 litra vettä
4 dl neljän viljan hiutaleita
0,5 tl suolaa
1 appelsiini
2 rkl hunajaa tai sokeria

Kiehauta vesi. Sekoita joukkoon hiutaleet ja suola. Keitä 3 minuuttia välillä sekoittaen ja hauduta kannen alla 2 minuuttia. Valuta persikoista liemi ja paloittele ne pieniksi kuutioiksi. Leikkaa appelsiini pieniksi paloiksi ja lisää palat yhdessä persikkakuutioiden kanssa puuroon. Mausta aurinkoinen aamupuuro hunajalla.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Ruokaryhmä: 
Välipalat
Ruokalaji: 
Puurot
Erityisruokavalio: 
Lakto-ovovegetaristinen, Laktoositon, Maidoton, Munaton
© Ruokatieto Yhdistys ry 2022
Vanha Talvitie 2 A 16
(käynti kulmasta Työpajankadun puolelta)
00580 Helsinki
etunimi.sukunimi@ruokatieto.fi
Ruokatiedon tietosuojaseloste
  • Etusivu
  • Ruokakasvatus
  • Ajassa
  • Ruokakulttuuri
  • Ruokafakta
  • Pikaopas
  • Yhdistys

Lähde verkko-osoite: https://www.ruokatieto.fi/keittokirja/ruokaohjeet/aurinkoinen-aamupuuro?theme=mobi

Kuvalinkit
[1] https://www.ruokatieto.fi/keittokirja/ruokaohjeet/aurinkoinen-aamupuuro