Ruokatieto Yhdistys
Published on Ruokatieto Yhdistys (https://www.ruokatieto.fi)

Etusivu > Glögin mausteliemi > Glögin mausteliemi

Glögin mausteliemi [1]

1 l vettä
2 pientä palaa inkivääriä
2 kanelitankoa
40 kokonaista neilikkaa
2 rkl kokonaisia kardemumman siemeniä

Keitä mausteita vedessä noin tunti. Jäähdytä seos ja siiviöi se. Säilytä pullossa tai tölkissä jääkaapissa. Voit käyttää maustelientä juomasekoituksen tai punaviinin maustamiseen.

Ruokaryhmä: 
Jälkiruuat, Lisäkkeet
Ruokalaji: 
Juomat, Säilykkeet
Erityisruokavalio: 
Gluteeniton, Lakto-ovovegetaristinen, Laktoositon, Maidoton, Munaton
© Ruokatieto Yhdistys ry 2022
Vanha Talvitie 2 A 16
(käynti kulmasta Työpajankadun puolelta)
00580 Helsinki
etunimi.sukunimi@ruokatieto.fi
Ruokatiedon tietosuojaseloste
  • Etusivu
  • Ruokakasvatus
  • Ajassa
  • Ruokakulttuuri
  • Ruokafakta
  • Pikaopas
  • Yhdistys

Lähde verkko-osoite: https://www.ruokatieto.fi/keittokirja/ruokaohjeet/glogin-mausteliemi

Kuvalinkit
[1] https://www.ruokatieto.fi/keittokirja/ruokaohjeet/glogin-mausteliemi