Ruokatieto Yhdistys
Published on Ruokatieto Yhdistys (https://www.ruokatieto.fi)

Etusivu > Hunajaiset rosmariinijuurekset > Hunajaiset rosmariinijuurekset

Hunajaiset rosmariinijuurekset [1]

Ruokavisa, loppukilpailu, Vinkkilän koulu, kuva Jussi Ulkuniemi
Resepti on Vinkkilän koulun menusta Ruokavisan loppukilpailussa 2013.

2 porkkanaa
4 perunaa
½ lanttu
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
rosmariinia

  1. Pese, kuori ja pilko juurekset.
  2. Sekoita kulhossa juuresten joukkoon rypsiöljy, hunaja ja rosmariini.
  3. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Resepti: Vinkkilän koulu, Ruokavisa 2013.

Ruokaryhmä: 
Lisäkkeet
Ruokalaji: 
Kasvisruuat, Peruna- ja kasvislisäkkeet
Erityisruokavalio: 
Gluteeniton, Lakto-ovovegetaristinen, Laktoositon, Maidoton, Munaton
© Ruokatieto Yhdistys ry 2021
Vanha Talvitie 2 A 16
(käynti kulmasta Työpajankadun puolelta)
00580 Helsinki
etunimi.sukunimi@ruokatieto.fi
Ruokatiedon tietosuojaseloste
  • Etusivu
  • Ruokakasvatus
  • Ajassa
  • Ruokakulttuuri
  • Ruokafakta
  • Pikaopas
  • Yhdistys

Lähde verkko-osoite: https://www.ruokatieto.fi/keittokirja/ruokaohjeet/hunajaiset-rosmariinijuurekset

Kuvalinkit
[1] https://www.ruokatieto.fi/keittokirja/ruokaohjeet/hunajaiset-rosmariinijuurekset