
Katso tältä sivulta kurssilla taltioidut luennot, tutustu lähiopetuksessa tehtyihin tehtäviin ja ota sopivimmat niistä osaksi omaa opetustasi!
Ensimmäinen luento käsittelee ympäristövastuullisuutta ruuantuotannossa. Luennoitsijana on Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliiton ympäristöjohtaja Liisa Pietola.
Toinen luento käsittelee eläinten hyvinvointia, käsitteen määritelmää sekä Suomen tilannetta hyvinvoinnissa. Luennoitsijana on Eläinten hyvinvointikeskuksen johtaja Satu Raussi.
Luentojen jälkeen katso liitetiedostoista kurssilla tehdyt tehtävät ja linkkilista.
Kuvalinkit
[1] https://youtu.be/_HVUWnYiZic
[2] https://youtu.be/4OvCshuiPJQ
[3] https://www.ruokatieto.fi/sites/default/files/Ruokakasvatuksen%20kuvat/Kest%C3%A4v%C3%A4%20ruoka/oph_taydennyskoulutus_tyopiste_10.3.pdf
[4] https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/ruokavisa-vastuullisuus-ruokaketjussa/elainten-hyvinvointi
[5] https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/ruokavisa-vastuullisuus-ruokaketjussa/ruokavisan-opettajamateriaali/elainten-hyvinvointi-opettajalle
[6] https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/ruokavisa-vastuullisuus-ruokaketjussa/ymparisto
[7] https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/ruokavisa-vastuullisuus-ruokaketjussa/ruokavisan-opettajamateriaali/ymparisto-opettajalle
[8] https://vanhatvisat.ruokavisa.fi/#/visat
[9] http://www.elaintieto.fi/hyvinvointi/
[10] https://www.youtube.com/watch?v=mXvozGMlqug