Ruokatieto Yhdistys
Published on Ruokatieto Yhdistys (https://www.ruokatieto.fi)

Etusivu > Ruokakasvatus > Lupa kokata - elintarvikehygienian perusteet > Hygieniaosaaminen > Tehtäviä > Tehtäviä

Tehtäviä

Hygieniapassi

Keitä vaatimus todistuksesta lain mukaan koskee?
Montako kysymystä testissä on? Montako tulee vastata oikein?
Kuinka kauan todistus on voimassa?

Elintarvike

Mihin ryhmään pilaantuvuuden perusteella sijoitat:

  • Kuivat herneet
  • Hernesoppa
  • Avaamaton purkkihernesoppa
  • Avattu purkkihernekeitto
  • Tuoreet herneenpalot
  • Pakasteherneet

Elintarvikehygienia

Vertaa mansikkakiisselin ja mansikkahillon valmistamista.
Vertaa hampurilaisen tekemistä kotona ja hampurilaisravintolassa?
Vertaa kotilihapullia ja valmislihapullia?
Mitä eroja on näissä tuotteissa ja niiden käsittelyssä?

© Ruokatieto Yhdistys ry 2022
Vanha Talvitie 2 A 16
(käynti kulmasta Työpajankadun puolelta)
00580 Helsinki
etunimi.sukunimi@ruokatieto.fi
Ruokatiedon tietosuojaseloste
  • Etusivu
  • Ruokakasvatus
  • Ajassa
  • Ruokakulttuuri
  • Ruokafakta
  • Pikaopas
  • Yhdistys

Lähde verkko-osoite: https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet/hygieniaosaaminen/tehtavia