Ruokatieto Yhdistys
Published on Ruokatieto Yhdistys (https://www.ruokatieto.fi)

Etusivu > Ruokakasvatus > Lupa kokata - elintarvikehygienian perusteet > Mikrobiologia > Mikrobiologia

Mikrobiologia

Mikrobit ovat yksisoluisia eliöitä. Niitä on ympäristössämme kaikkialla, mutta emme pysty niitä paljain silmin näkemään.

Seuraavassa on tietoa mikrobien pääryhmistä ja niiden lisääntymisestä, lisääntymiseen vaikuttavista tekijöistä sekä hyödyllisistä ja haitallisista mikrobeista.

Ruokatieto, Lupa kokata

01.2021

Ruokatieto, Lupa kokata
© Ruokatieto Yhdistys ry 2022
Vanha Talvitie 2 A 16
(käynti kulmasta Työpajankadun puolelta)
00580 Helsinki
etunimi.sukunimi@ruokatieto.fi
Ruokatiedon tietosuojaseloste
  • Etusivu
  • Ruokakasvatus
  • Ajassa
  • Ruokakulttuuri
  • Ruokafakta
  • Pikaopas
  • Yhdistys

Lähde verkko-osoite: https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet/mikrobiologia