© Ruokatieto Yhdistys ry 2022
Vanha Talvitie 2 A 16
(käynti kulmasta Työpajankadun puolelta)
00580 Helsinki
etunimi.sukunimi@ruokatieto.fi
Kestävän syömisen tavoissa naiset ovat aktiivisempia kuin miehet ja iäkkäät aktiivisempia kuin nuoret. Erikoistutkija Mari Niva Kuluttajatutkimuskeskuksesta kertoo, että ympäristön kannalta kestävästi toimivat erityisesti ne, jotka myös syövät terveellisesti.
"Ympäristön kannalta kestävästi toimivat erityisesti ne, jotka myös syövät terveellisesti."
Lihankulutus on avainasemassa, kun tarkastellaan ruuantuotannon kestävyyttä maailmanlaajuisesti, painottaa neuvotteleva virkamies Marja-Liisa Tapio-Biström maa- ja metsätalousministeriöstä. He puhuivat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen järjestämässä ruokapalveluseminaarissa lokakuussa.
Lue lisää suomalaisten ajatuksista lihasta ja kestävistä ruokavalinnoista Tiedä mitä syöt -pikaoppaasta.
Arjen valinnat ratkaisevat [2]: Kestävän syömisen suosio kasvaa [3]
Kuvalinkit
[1] https://www.ruokatieto.fi/uutiset/suomalaiset-tavoittelevat-kestavyytta-luopumatta-lihasta
[2] http://www.ruokatieto.fi/pikaopas/arjen-valinnat-ratkaisevat
[3] http://www.ruokatieto.fi/pikaopas/3-arjen-valinnat-ratkaisevat/kestavan-syomisen-suosio-kasvaa