Elintarviketieto avautuu koulutuksissa

Ruokatieto, Jussi Ulkuniemi
Alueellinen koulutuskiertue kaiken kokoisille ruoka-alan yrityksille toteutettiin syyskuusta 2015 toukokuuhun 2016. Siihen kuului 12 tilaisuutta ympäri maan.

Elintarviketieto esiin! -koulutukset oli tarkoitettu ruokateollisuuden, ammattikeittiöiden ja kaupan henkilöstölle, yritysneuvojille, koulutuksen, elintarvikevalvonnan ja järjestöjen ammattilaisille sekä alan opiskelijoille ja opettajille.  

Koulutukset järjesti Maa- ja kotitalousnaiset yhteistyössä alan ammatillisten oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen kanssa.

Koulutukseen sunniteltu powerpoint-esitys on liitteenä alla. Sitä voi käyttää ja muokata opetukseen ja yritysten sisäisiin koulutuksiin. Kaupallinen käyttö on kielletty.

Koulutusten ajankohdat vuonna 2015

16.9.2015 Helsinki, Haaga-Helia AMK, Haagan yksikkö
22.9.2015 Kuopio, Pohjois-Savon ammatti- ja aikuisopisto
29.9.2015 Tampere, Ahlmanin ammattiopisto
6.10.2015 Oulu, Oulun seudun ammattiopisto, Myllytulli
8.10.2015 Joensuu, Pohjois-Karjalan aikuisopisto
13.10.2015 Mikkeli, Etelä-Savon ammattiopiston auditorio 
10.11.2015 Jyväskylä, Jyväskylän AMK

Koulutukset vuonna 2016

11.2.2016 Seinäjoki, M-Trahteeri Oy, Huhtalantie 2
17.2.2016 Raisio, Raision pääkirjasto, Martinsali
18.2.2016 Pori, Ravintola Liisanpuisto
17.3.2016 Rovaniemi, Lapin Ammattikorkeakoulun Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti
18.3.2016 Kajaani, Kainuun ammattiopisto, Seppälän toimipiste

Maa- ja kotitalousnaisten kooste vuoden 2016 koulutuksista.

 

Kuva: Ruokatieto/Jussi Ulkuniemi