Suosituimpia ruokia eri vuosikymmeniltä

1920- ja 1930-luvut

  • hernekeitto
  • lihakeitto
  • kalakeitto
  • erilaiset puurot ja vellit
  • läskisoosi
  • kaalikeitto
  • valkoinen kastike ja peruna
  • syltty
  • maksakastike
  • lihapullat
  • erilaisia laatikkoruokia
  • suolakala
  • tilliliha
  • nakkikastike
  • kaalikääryleet

1940-luku

  • peruna ja erilaiset kastikkeet
  • erilaisiset perunaruuat
  • suolakala
  • riistaruuat
  • hernekeitto
  • kalakeitot
  • veripalttu
  • maksalaatikko
  • pataruuat
  • kesäkeitto
  • makkarakastike
  • sieniruokia

1950-luku

  • läskisoosi
  • tirripaisti
  • kesäkeitto
  • hernekeitto
  • kalakeitto
  • lihakeitto
  • makkarakeitto
  • riisipuuro
  • paistetut silakat
  • lihapullat ja -mureke
  • kaalikääryleet
  • makaroonilaatikko
  • nakkikeitto
  • makkarakastike
  • sienikastike
  • verimakkara
  • perunasoppa
  • pinaattikeitto
  • maitokaali
  • jauhelikastike
  • tilliliha
  • silakkalaatikko

1960- ja 1970-luvut

  • valkokastike
  • jauheliha- ja makkararuuat
  • maksaruuat
  • nakit
  • broileriruuat

1980-luvulta eteenpäin

Arkiruokien joukkoon tuli yhä enemmän pizzaa, hampurilaisia, erilaisia makkararuokia, salaatteja jne.