1920- ja 1930-luvut
- hernekeitto
- lihakeitto
- kalakeitto
- erilaiset puurot ja vellit
- läskisoosi
- kaalikeitto
- valkoinen kastike ja peruna
- syltty
- maksakastike
- lihapullat
- erilaisia laatikkoruokia
- suolakala
- tilliliha
- nakkikastike
- kaalikääryleet
1940-luku
- peruna ja erilaiset kastikkeet
- erilaisiset perunaruuat
- suolakala
- riistaruuat
- hernekeitto
- kalakeitot
- veripalttu
- maksalaatikko
- pataruuat
- kesäkeitto
- makkarakastike
- sieniruokia
1950-luku
- läskisoosi
- tirripaisti
- kesäkeitto
- hernekeitto
- kalakeitto
- lihakeitto
- makkarakeitto
- riisipuuro
- paistetut silakat
- lihapullat ja -mureke
- kaalikääryleet
- makaroonilaatikko
- nakkikeitto
- makkarakastike
- sienikastike
- verimakkara
- perunasoppa
- pinaattikeitto
- maitokaali
- jauhelikastike
- tilliliha
- silakkalaatikko
1960- ja 1970-luvut
- valkokastike
- jauheliha- ja makkararuuat
- maksaruuat
- nakit
- broileriruuat
1980-luvulta eteenpäin
Arkiruokien joukkoon tuli yhä enemmän pizzaa, hampurilaisia, erilaisia makkararuokia, salaatteja jne.