Tuoteturvallisuus ja työura ruoka-alalla

Ruoka-ala työllistää joka kymmenennen suomalaisen. Millaisia ammattilaisia alalla työskentelee ja millaisia koulupolkuja ala tarjoaa? Tuoteturvallisuus on ruoka-alan ammattilaisten arkea, ja Suomessa syödäänkin maailman puhtainpiin kuuluvaa ruokaa.
Katso sivulta kurssilla taltioidut luennot, tutustu lähiopetuksessa tehtyihin tehtäviin ja ota sopivimmat niistä osaksi omaa opetustasi!

Ensimmäinen luento käsittelee tuoteturvallisuutta ruokaketjussa. Luennoitsijana on Eviran ylitarkastaja Sari Sippola.

Ruokatieto_SariSippola_tuoteturvallisuusluento

Toisen luennon aiheena on työura ja koulupolut ruoka-alalle. Luennoitsijana on Maistuva ammatti -hankkeen koordinaattori Laura Lounasheimo.

Ruokatieto_työura ruoka-alalla_Laura Lounasheimo

Luentojen jälkeen katso liitetiedostoista kurssilla tehdyt tehtävät ja linkkilista.

Kestävä ruoka, vinjetti, Marko Myllyaho