Elintarviketeollisuus, 1. – 30.9.2022

Tässä koulutusosiossa avataan elintarviketeollisuuden käsitettä ja työtehtäviä sekä tutustutaan elintarviketeollisuuteen kestävyyden näkökulmista.

Koulutusosiossa käsitellään suomalaista elintarviketeollisuutta vastuullisuuden eri näkökulmista katsottuna. 

Saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: mitä tarkoittaa kestävä toiminta elintarviketeollisuudessa ja millaisia kestävyyttä edistäviä toimenpiteitä elintarviketeollisuudessa tehdään? Millaisia näkökulmia liittyy uusien tuotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen? Kuinka elintarviketeollisuus voi edistää kuluttajien terveyttä?

Tiedollisen osaamisen lisäksi koulutus tarjoaa kasvattajalle mm. ideoita, miten tutustuttaa oppilaat erilaisiin elintarviketeollisuuden töihin.

KOULUTUS KOOSTUU:

  • Teams-luento 5.9. klo 17-19 (luento myös tallennetaan ja se löytyy myöhemmin oppimisalustalta).
    • Elintarviketeollisuusliitto ry:n johtava asiantuntija, vastuullisuus & kestävä kehitys Satumaija Levón kertoo, kuinka vastuullisuuden eri osa-alueet huomioidaan elintarviketeollisuudessa ja millaisia vastuullisuustekoja toimialalla on tehty. 
    • Raision Oyj:n markkinointipäällikkö Mervi Nieminen avaa case-esimerkin avulla, millaisia näkökulmia liittyy uusien tuotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen, sekä kuinka elintarviketeollisuus voi edistää kuluttajien terveyttä. 
  • Tehtäviä liittyen annettuun digitaaliseen materiaaliin.
  • Tutustumista ruokakasvatuksen menetelmiin ja -materiaaleihin.
  • Keskustelua sekä ajatusten ja vinkkien vaihtoa kollegoiden kanssa.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä. Voit samalla ilmoittautua myös muihin koulutusosioihin.

Koulutuksen suoritusajankohta on 1. - 30.9.2022.