Koulutusosiossa käsitellään suomalaista elintarviketeollisuutta vastuullisuuden eri näkökulmista katsottuna.
Saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: mitä tarkoittaa kestävä toiminta elintarviketeollisuudessa ja millaisia kestävyyttä edistäviä toimenpiteitä elintarviketeollisuudessa tehdään? Millaisia näkökulmia liittyy uusien tuotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen? Kuinka elintarviketeollisuus voi edistää kuluttajien terveyttä?
Tiedollisen osaamisen lisäksi koulutus tarjoaa kasvattajalle mm. ideoita, miten tutustuttaa oppilaat erilaisiin elintarviketeollisuuden töihin.
Ilmoittaudu koulutukseen tästä. Voit samalla ilmoittautua myös muihin koulutusosioihin.
Koulutuksen suoritusajankohta on 1. - 30.9.2022.