Asiakas vaikuttaa työntekijöiden hyvinvointiin

Kun ostat erilaisia tuotteita kaupasta, vaikutat väistämättä ympäristöösi ja läheisiisi. Oikeanlaisia kulutusvalintoja tekemällä voit edistää läheistesi ja lähiympäristösi hyvinvointiin.

Tärkeintä on muistaa suhtautua kunnioittavasti toisiin ihmisiin. Ruoka on meille kaikille tärkeä ja välttämätön asia, joten ruuantuotannossa työskentelevien ammattitaitoa on syytä arvostaa. Ruokaketjussa työskentelee monenlaisia osaajia erilaisissa ammateissa. He mahdollistavat omalta osaltaan sen, että meille on tarjolla maukasta, laadukasta ja turvallista sekä ravitsevaa ruokaa.

Asiakkaana kaupassa voit vaikuttaa työntekijöiden hyvinvointiin. Ystävällisyys ja kohteliaisuus tekevät paljon: jo se, että kaupassa asioidessasi tervehdit kassahenkilöä, osoittaa, että kunnioitat hänen työtään. Jos et otakaan jotain tavaraa, älä jätä sitä lojumaan väärälle hyllylle vaan palauta se paikoilleen.

Ruoka yhdistää perheenjäseniä ja edistää perheen yhteistä hyvinvointia. Yhteiset kokkaushetket ja ateriat ovat mukavaa perheen yhteistä aikaa, ja pöydän ääressä on helppo vaihtaa päivän kuulumiset.

Muista aina myös kiittää ruuantekijää ruuasta!