Kappaleisiin liittyvät opetuskalvot voi ladata myös sivun alalaidasta. Iloa opetukseen!

Opettajan materiaali

Opettajan materiaali

Lataa tiedosto

1. Mikä passi?

Lataa tiedosto

2. Ammattitaitoinen elintarviketyöntekijä

Lataa tiedosto

3. Ruoan reitit

Lataa tiedosto

4. Elintarvikkeiden ryhmittely valmistuksen perusteella

Lataa tiedosto

5. Elintarvikkeiden ryhmittely säilytyksen perusteella

Lataa tiedosto

6. Mikä ruuassa mättää?

Lataa tiedosto

7. Riskiryhmä

Lataa tiedosto

8. Vaaratekijät

Lataa tiedosto

9. Mikrobit ja lämpötila

Lataa tiedosto

10. Mikrobit ja ph

Lataa tiedosto

11. Mikrobinäytteiden tulkinta

Lataa tiedosto

12. Tehtävämoniste: mikrobien kasvu

Lataa tiedosto

13. Lämpötilat elintarvikkeiden käsittelyssä

Lataa tiedosto

14. Mikrobit ja happi

Lataa tiedosto

15. Ristikontaminaatio

Lataa tiedosto

16-17. Ruokamyrkytysbakteerit muistipeli

Lataa tiedosto

18. Norovirus

Lataa tiedosto

19. Elintarvikkeen kulku keittiössä

Lataa tiedosto

20. Elintarvikehuonisto

Lataa tiedosto

21. Rotta ja russakka valloittivat Suomen

Lataa tiedosto

22. Yök, täällä on ötököitä

Lataa tiedosto

23. Hirvipeijaisista ruokamyrkytys

Lataa tiedosto
Siirry takaisin sivun alkuun