Pohjoismaisen kouluruokaviikon reseptit suomeksi

25.02.2014
Suomi saa kunnian avata Pohjoismaisen kouluruokaviikon viikolla 12 maaliskuussa 2014. Ruokana silloin tarjotaan jauhelihakeittoa. Nyt Pohjola-Norden on julkaissut kouluruokaviikon suurkeittiöreseptit suomeksi.

Pohjoismaiden kouluille ja päiväkodeille laadittu menu henkii pohjoismaisia ruokaperinteitä ja suosii paikallisten raaka-aineiden käyttöä. Kouluruokaviikko ja Pohjolan pidot juhlistavat Pohjolan päivää sunnuntaina 23. maaliskuuta.

Henkii pohjoismaisia ruokaperinteitä ja suosii paikallisten raaka-aineiden käyttöä.

Aterioiden reseptit ja ravintoarvot on tarkistanut Ruotsin elintarvikevirasto Livsmedelsverket. Viikon aikana on totta kai mahdollisuus tuoda kouluravintoloissa esiin pohjoismaisuutta myös keittiön omien reseptien ja ideoiden avulla.  (Ruokatieto)