Tiedä mitä syöt -aineisto tuotettiin vuonna 2013 ruoka-alan toimijoiden yhteiseksi teemaksi, jolla nämä viestivät helpottaakseen kuluttajan ruokavalintoja. Tietoa jaetaan yhtenäisen Twitter-tunnuksen #tiedämitäsyöt alla.
Vuoden vaihteessa 2015 pikaopas julkaistiin myös ruotsinkielisenä osoitteessa www.ruokatieto.fi/sv/snabbguide.
Ruoka-osaajan valinnat trendien harjalla
Kouluruoka loi nahkansa kouluruokapäivän elämyspajassa
Seniorit haluavat maukasta, tunnistettavaa ruokaa
Pienjuustolan menestyksen avain on lähiruuan arvostus
Ruokaturvallisuus laajenee uusilla bakteerikartoituksilla
Kestävä kehitys tulee henkilöstölounaalle
Kokkien mestaruustaisto siivittää Suomea ruokamaana
Lähiruoka voi syödä Suomessa tuotetun ruuan osuutta
Maatilalla ruuasta ja ympäristöstä opitaan osallistumalla
Andien alkuperäiskasveille etsitään ruokakäyttöä Turun ja Perun yhteistyöllä
Aamiainen kymmenessä minuutissa on suomalaista arkea
Virkeä ja liikkuva ihminen jaksaa syödä hyvin
Kestävän syömisen suosio kasvaa
Yhdeksän kymmenestä voisi välttyä diabetekselta
Jodi ensimmäisenä ravitsemusneuvottelukuntaan
Tuoreimmat ravitsemussuositukset nyt Pohjoismaissa
Joululaatikot mitä suomalaisinta ruokakulttuuria
Suomessa pohjoismaiden paras D-vitamiinitilanne
Ruokahävikki halki ja poikki
Ruokakauppa ennaltaehkäisee ruokahävikkiä
Monta tietä hävikistä hyödyksi
Tutkijat taustoittavat vastuullista ruokaa verkossa
Suosikkituotteen pakkausmerkinnät kannattaa selvittää
Lainsäädäntö ja kuluttajapalvelu näkyvät pakkausmerkinnöissä
Ravintokuidun määrä murroksessa